Pest Combat, un dispozitiv ce ne ajuta sa eliminam daunatorii

Pest Combat, un dispozitiv ce ne ajuta sa eliminam daunatorii
2.7 (53.64%) 22 vote[s]

Rozatoarele si daunatorii sunt printre cei mai mari dusmani ce ii putem avea in casa, acolo unde prezenta acestora provoaca spaima si repulsie iar bolile pe care le pot purta ne pot afecta in mod dramatic sanatatea.

PestCombat reprezinta insa una dintre cele mai eficiente arme la care putem apela in lupta contra daunatorilor.

Astfel caminul nostru va deveni o oaza de liniste si de frumusete, iar linistea si sanatatea familiei noastre va fi pusa la adapost de un simplu aparat ce emite ultrasunete de frecventa inalta si impulsuri electromagnetice.

 

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST PRODUS

 

Daunatorii sunt sensibili la ultrasunete

Aparatul antidaunatori este usor de utilizat si nu ucide daunatorii si doar ii indeparteaza. Spectrul de actiune al acestuia nu se rezuma numai la rozatoare, iar aparatul este la fel de eficient si atunci cand este folosit pentru eliminarea gandacilor, furnicilor si insectelor.

Instalarea PestCombat se face cu usurinta. Trebuie numai sa introducem aparatul in priza iar acesta va incepe sa emita impulsuri electromagnetice ce vor strabate instalatia electrica si peretii casei. Utilizarea acestuia nu va afecta in niciun fel viata si linistea copiilor sau a animalelor de companie, deoarece gama de frecvente utilizata este destinata in special daunatorilor.

Desigur ca ne vom pune intrebarea daca aparatul functioneaza la intreaga capacitate, iar acest lucru este deosebit de usor de verificat cu ajutorul celor doua leduri pozitionate in partea din fata a aparatului.

Ledul verde din stanga aprins inseamna ca aparatul functioneaza, iar ledul rosu din partea dreapta ne indica faptul ca undele electromagnetice sunt emise si ne vor proteja intreaga gospodarie.

Functionarea aparatului este silentioasa astfel ca linistea copiilor nu va fi tulburata in timpul odihnei, iar consumul de numai 7 wati il face un adevarat prieten al bugetului nostru.

Datorita consumului mic vom putea folosi fara nicio grija si alte aparate electronice sau electrocasnice in aceeasi priza, iar faptul ca aparatul anti daunatori este prevazut cu o lampa de veghe ne protejeaza integritatea corporala si ne usureaza deplasarea pe timp de noapte.

Mai mult decat atat, dispozitivul are integrata o priza suplimentara in partea laterala lucru ce ne permite folosirea altor aparate utilizand dispozitivul anti daunatori pe post de triplu stecher.

 

ALTE REVIEW-URI SI DATE TEHNICE POTI GASI SI AICI

 

PestCombat protejeaza sanatatea familiei

Un alt avantaj al acestui aparat anti daunatori este faptul ca nu mai trebuie sa utilizam substante chimice in efortul nostru impotriva insectelor. Spray-urile de gandaci si benzile speciale contra daunatorilor contin substante chimice cu un efect nociv asupra sanatatii, iar efectul acestora este limitat in timp.

Linistea familiei noastre si a animalelor de companie nu va fi afectata de utilizarea aparatului, insa daunatorii vor fi alungati chiar si din cele mai greu accesibile unghere, datorita ultrasunetelor emise de aparat ce au rolul de a creea o stare de disconfort si de panica.

Aparatul poate fi folosit oriunde: acasa, la birou sau la casa de vacanta si poate acoperi pana la maxim 80 metri patrati.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!