Tigaia Livington Copperline

Tigaia Livington Copperline
2.5 (50%) 52 vote[s]

O bucatarie moderna este dotata intotdeauna cu aparate si instrumente ce inglobeaza ultimele cuceriri tehnologice in domeniu, indiferent ca acestea se numesc, cuptoare electrice, frigidere, vase sau tigai.

Unele dintre cele mai moderne si sigure tigai sunt cele ce apartin Livington Copperline, care este o tigaie de cupru, ce asigura o mai buna conductibilitatea, mentine temperatura constanta si asigura o prajire uniforma a produselor.

Astfel, produsul poate fi utilizat in mai multe scopuri: fie ca tigaie in care sa fie prajite produsele folosind aragazul, sau ca vas de copt ce poate fi introdus atat in cuptoarele pe gaz cat si in cele electrice, produsul rezistand pana la temperaturi de 230 de grade.

 

VERIFICA PRETUL ORIGINALULUI AICI

 

Cati dintre noi nu am avut probleme cu tigaile de teflon nou cumparate, care s-au zgariat si au pierdut din proprietati de la prima folosire? Acest lucru este de acum istorie, deoarece tigaia  Livington Copperline este acoperita in totalitate cu un strat ceramic, ce este rezistent la zgarieturi si la actiunea produselor de curatat.

Stratul ceramic este deosebit de dens astfel incat nu se ciobeste, iar substantele toxice emise de metalul care degaja caldura nu pot intra intra astfel in mancare.

Datorita acestui strat produsele nu se lipesc de tigaie, chiar daca am uitat sa adaugam ulei sau grasime.

Astfel, este asigurata o hrana sanatoasa, lipsita de grasimi sau alti adezivi alimentari proveniti de la uleiul sau grasimea utilizata in procesul de prajire intr-o tigaie clasica.

In plus, tigaia nu contine teflon, deoarece potrivit ultimelor cercetari in domeniu s-a dovedit ca acesta contine substante nocive. Atunci cand se incalzeste teflonul, aceste substante sunt eliberate in mancare si pot conduce la boli grave precum cancer, sau afectiuni tiroidiene grave in cazul copiilor.

Datorita dimensiunilor atent studiate tigaia ”se aseaza” bine pe aragaz, iar stabilitatea este unul dintre punctele foarte ale produsului.

Tigaile sunt foarte usor de spalat atat sub un simplu jet de apa, datorita suprafetei lucioase de care resturile de mancare se lipesc cu foarte mare greutate, dar si in masina de spalat vase.

 

ALTE DETALII SI PARERI GASESTI SIAICI

 

Puncte forte:

  • Stabila;
  • Asigura prepararea uniforma a produselor;
  • Este bun conductor de caldura;
  • Alimentele nu se lipesc;
  • Intretinerea este usor de facut;

Puncte slabe:

  • Este grea;
  • Pretul de achizitie este mare;

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 gânduri despre “Tigaia Livington Copperline”

error: Content is protected !!