Kring Alpha Canapeaua potrivita decorurilor moderne

Kring Alpha Canapeaua potrivita decorurilor moderne
4 (80%) 1 vote[s]

Viata de astazi se desfasoara intr-un ritm trepidant, iar in momentul in care ajungem acasa nu ne dorim decat sa savuram un film asezati pe un fotoliu sau o canapea comoda. Una dintre canapelele ideale pentru a face acest lucru este canapeaua extensibila Kring Alpha, ce este o canapea comoda (cu un design pe masura), destinata locuintelor moderne de astazi.

O canapea vesela

Primul lucru ce mi-a atrat atentia atunci cand am intrat in magazin este designul deosebit. Culorile sobre ale manerelor se impletesc cu o culoare extraordinara a sezutului (ce este aleasa de asa maniera incat sa reziste la murdarie), iar spatarul se evidentiaza printr-un material inflorat ce are darul de a inveseli orice incapere.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Acest contrast scoate canapeaua in evidenta imediat, indiferent de aranjamentul interior si ofera o nota de veselie si buna dispozitie intregii locuinte.

Designul minimalist al canapelei Kring Alpha o face sa se incadreze excelent in orice casa, indiferent de modul in care aceasta este amenajata (modern sau clasic).

Desi pare o canapea delicata, cadrul este solid si destinat unei folosinte indelungate. Realizat din cel mai solid lemn acesta poate sustine greutati considerabile. Sezutul si pernele spatarului sunt realizate din spuma poliuretanica, ce ne va oferi un grad ridicat de confort si se va lua forma oricarei persoane ce se va aseza pe canapea.

Kring Alpha este o canapea care poate fi folosita atat acasa cat si la birou. Daca in timpul zilei aceasta este folosita pentru a privi la televizor sau a purta discutii cu prietenii, canapeaua este un ajutor de nadejde si in timpul noptii atunci cand se poate extinde si poate fi utilizata ca si pat.

Canapeaua ideala pentru aranjamente interioare moderne

Bugetul familiei va fi astfel protejat, iar faptul ca nu trebuie nici macar sa cumparam o saltea suplimentara este inca o economie in plus. Canapeaua soseste echipata cu o saltea zig zag pe  care o vom folosi la nevoie.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Produsul poate fi folosit de maxim trei persoane. Desigur ca mai putem „inghesui” inca o persoana, dar atunci cei asezati nu vor mai beneficia de acelasi confort.

Un alt avantaj al canapelei este ca aceasta poate fi folosita si fara brate. Designul atent realizat ne ofera oportunitatea de a scoate bratele, iar acest lucru va fi imposibil de observat intrucat nu vor ramane gauri sau tije vizibile.

Acest lucru ne poate scuti si de problemele pe care le putem avea cu spatiul din camera unde vom amplasa canapeaua Kring Alpha. Aceasta are o lungime de 228 centimetri (cu brate) sau de 190 centimetri (fara brate).

Pentru ca tot am adus in discutie capitolul „Dimensiuni”, mai jos aveti si alte cote ce ar putea prezenta interes:

  • Inaltime totala (incluzand pernele): 95 centimetri;
  • Inaltime fara perne: 77.5 centimetri;
  • Adancimea sezutului este de 53.5 centimetri;
  • Latime: 86 centimetri;
  • Inaltimea bratului: 57 centimetri;
  • Inaltimea sezutului: 42 centimetri;
  • Latimea canapelei atunci cand este transformata in pat este de 145 centimetri.

Bratele si partea de jos (extensibila) a canapelei sunt din piele sintetica iar sezutul si spatarul sunt acoperite cu un material textil de ultima generatie, fapt ce va spori aspectul elegant al canapelei.

Aceasta soseste dezasamblata dar este foarte usor de montat datorita instructiunilor ce sunt clare si insotite de poze.

 

VEZI AICI GAMA VARIATA DE CULORI DISPONIBILE

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!