Dormeo Aloe Vera

Dormeo Aloe Vera
4.2 (84.44%) 9 vote[s]

Gandindu-ne doar pe baza numelui:
Dormeo=saltea ortopedica de buna calitate.
Aloe Vera=planta folosita si cu scop medicinal gratie proprietatilor ei ntibacteriene, antiseptice si antiinflamatoare

Ce-ti poate oferi o saltea Dormeo Aloe Vera? Deducand, o sustinere optima a corpului si un plus de efect antibacterian si antiseptic datorita substantei de aloe vera. Si intra-devar, asa este!

Salteaua Aloe Vera Ortophedic al celor de la Dormeo, este confectionata in intregime din spuma Ecocell. Nucleul saltelei are o grosime de 14 cm. Spuma Ecocell are o structura aparte, speciala, care permite circulatia aerului si a umiditatii, astfel daca salteaua este folosita pe o suprafata gaurita sau somiere si incaperea este aerisita saptamanal si zilnic corespunzator, acumularea umezelii pe partea inferioara a saltelei este exclusa si nu va aparea nici mucegaiul pe suprafata saltelei.

Daca suferi de alergii, alergii la acarieni sau pene de exemplu, sigur te va bucura sa aflii ca husa saltelei Dormeo Aloe Vera este confectionata din fibre de silicon si impregnata cu o solutie antibacteriana si antiacarieni, numita CleanEffect, precum si cu aloe vera, pentru un plus de protectie. Sub husa, pe ambele parti a saltelei, se mai gaseste un strat de captuseala din silicon antiacarieni si antialergic, pentru a preveni dezvoltarea diferitelor bacterii sau alte vietati.

Aceasta saltea marca Dormeo este cea mai ferma din gama de saltele Dormeo, ca urmare, ti-o recomandam numai daca iti plac suprafetele mai tari, dure. Desigur, fiind o saltea de burete, duritatea este ceva relativ. Dar totusi, sa o luati in considerare in cazul in care jonglati intre diferitele saltele Dormeo cu gandul de a achizitiona unul.

 

UNA DIN CELE 18 MARIMI DISPONIBILE CU SIGURANTA E CEEA CE CAUTI !

Producatorul recomanda salteaua Dormeo Aloe Vera pentru utilizatori de maxim 150 kg. Pentru a va asigura ca salteaua isi pastreaza fermitatea si forma, puteti sa o pozitionati regulat in picioare, respectiv lunar ar fi indicat sa schimbati pozitia ei in interiorul ramei sau suportului (intors de la cap la picioare).

Dormeo Aloe Vera este in opinia noastra, cea mai inteleapta alegere daca se cauta o saltea ferma, din spuma, antialergenic si cu o sustinere corecta a coloanei si a zonei lombare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!