Robotul Tefal Double Force DO8221

Robotul Tefal Double Force DO8221
3.3 (66.25%) 16 vote[s]

Robotul Tefal Double Force DO8221 este un aparat multifunctional mai special: dispune de 2 motoare. Datorita acestora prelucrarea ingredientelor se realizeaza la nivelul optim atat din punct de vedere al vitezei cat si a fortei de invartire.  Puterea de lucru a aparatului este de 1000W.

 

 

VERIFICA PRETUL LUI ACTUAL AICI

 

Viteza si functiile aparatului se pot seta manual cu ajutorul panoului de comanda. Robotul dispune de 6 trepte de viteza, functia pulse (functionare intermitenta, recomandat pentru maruntirea ghetei de exemplu) si 28 de functii cu ajutorul carora se pot prelucrare aproape toate tipurile si cantitatile de ingrediente folosind unul dintre accesoriile primite:

  1. Bol de 3 l (capacitate de lucru 1.5l)
  2. Blender de 2l (capacitate utila a blenderului de 1.5l) din plastic pentru supe, smoothie-uri, sucuri, etc.
  3. Lama din otel inoxidabil pentru maruntire
  4. Disc reversibil pentru razuire grosiera
  5. Disc reversibil pentru razuire fina
  6. Accesoriu pentru framantare
  7. Tel pentru a bate frisca, oule, etc.
  8. Mini tocator pentru a marunti ceapa, usturoi, etc.
  9. Storcator de citrice
  10. Spatula din plastic

Toate accesoriile pot fi spalate cu masina de spalat vase si depozitate in bolul aparatului.

Pentru a facilita si mai mult munca utilizatorului in acest model s-a integrat un sistem EasyLock, adica un sistem care usureaza fixarea capacului pe vasul aparatului. Oriunde ai plasa capacul pe bol, trebuie doar sa-l invarti cateva grade in sensul acelor de ceasornic si capacul se va bloca.

Pentru un plus de siguranta, pe langa faptul ca aparatul este unul foarte rezistent si robust, datorita materialelor din care este confectionat, dispune si de un sistem anti-alunecare. Astfel robotul nu “danseaza” jos de pe blat chiar si cand este folosit la turatie maxima.

Producatorul Tefal cu aceasta serie de Double Force s-a gandit si la utilizatorii stangaci: bolul pentru tocare se poate bloca in 2 pozitii pe aparat, astfel potrivindu-se perfect atat utilizatorilor dreptaci, cat si stangaci.

Per ansamblu modelul Double Force DO8221 de la Tefal este un robot puternic si de calitate, la un prêt foarte bun si poate deveni intr-adevar ajutorul perfect in bucatarie.

 

ALTE REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!