Inteligentul Bosch MUM9BX5S22 cu senzori

Inteligentul Bosch MUM9BX5S22 cu senzori
3.7 (74.29%) 7 vote[s]

Producatorul Bosch cu acest model de robot de bucatarie a scos pe piata un aparat cu un design modern si dotat cu foarte multe functii speciale care usureaza extrem de mult munca utilizatorului precum:

 • Cantar integrat: cu ajutorul caruia se poate economisi timp deoarece ingredientele se pot cantari direct in bol. Pentru a evita afectarea functiei de cantarit a aparatul se recomanda ca acesta sa nu fie niciodata impins ci ridicat in cazul in care doriti sa-l mutati dintr-un punct in altul pe masa de lucru. Cu ajutorul tastelor de pe panoul de comanda se poate seta cantitatea dorita si este posibila contorizarea inversa cu avertizare sonora cand s-a ajuns la cantitatea dorita. Aparatul are 4 senzori de greutate integrati in picioare. Cantarul furnizeaza rezultate corecte numai daca este pozitionat cu toate picioarele pe o suprafata de lucru solida.
 • SensorControlPlus: reglarea automata a duratei de preparare. Senzorii monitorizeaza prelucrarea ingredientelor si opresc automat aparatul dupa atingerea consistentei programate in prealabil.
 • 3dPlanetaryMixing: mixare rapida a tuturor ingredientelor datorita unui sistem de mixare cu o miscare unica de amestecare in 3 dimensiuni.
 • Senzor Smart Dough: viteza de mixare constanta
 • Temporizator integrat
 • Detectarea inteligenta a accesoriilor
 • EasyArmLift: bratul rotativ poate fi ridicat usor, fara efort
 • Inaltime reglabila a telului din otel, astfel adaptand aparatul la cantitatea ingredientelor din bol

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Pentru pornirea aparatului si setarea functiilor avem la dispozitie la acest model un comutator rotativ (partea lateral) si un panou de comanda cu tastele pentru functii si un ecran (in fata bolului).

Cu comutatorul rotativ se selecteaza viteza dorita, se porneste un program automat sau se opreşte aparatul. Se aprinde si un led integrat in cazul in care aparatul este pornit. Aparatul are 7 trepte de viteza si 2 functii speciale: pornire momentana cu turatie maxima si SensorControlPlus.

 

Tastele pentru functii pot fi activate printr-o atingere usoara iar pe ecran se afiseaza setarile, informatiile, mesajele de eroare si valorile setate.

Functiile reglabile cu ajutorul panoului de comanda sunt:

 1. Timpul: durata de prelucrare
 2. Cronometru: setarea duratei de prelucrare dorite. Daca a expirat durata, se emite un semnal sonor si se incheie prelucrarea. Functia se poate folosi si fara a prelucra alimente (de exemplu, pentru cronometrarea timpilor de gatit sau de odihna a alimentelor).
 3. SensorControlPlus: programe automate pentru frisca, albus ou, aluat dospit

Odata cu aparatul se primesc si urmatoarele accesorii:

 1. Tel integral din otel: pentru frisca sau albus de ou de exemplu
 2. Carling: pentru framantarea aluaturilor.
 3. Paleta pentru amestecare Absolute: se potriveste perfect cu conturul bolului, amestecand astfel toate ingredientele similar unei spatule fine.
 4. Vas mixare din inox: capacitate mare, de 5.5 l, echipat cu doua manere pentru confortul in utilizare
 5. Vas mixare din plastic: capacitate mare, de 5.5 l, recomandat mai ales la dospirea aluatelor
 6. Blender ThermoSafeglass: Recomandat pentru amestecarea supelor sau a bauturilor reci. Paharul mixerului din sticla „ThermoSafe” este fabricat dintr-o sticla speciala,boro-silicata,deosebit de termorezistenta. Are o capacitate de 2.3 l, dar se recomanda procesarea a 0.5 l de lichid fierbinte sau spumant si 1.5 l de lichid in paharul blenderului.

Toate accesoriile aparatului pot fi spalate cu masina de spalat vase.

Aparatul dispune de 3 sisteme de actionare diferite, marcate cu culori diferite (rosu: mixer sau multimaruntior, negru, galben: multi mixer, taietor continuu sau presa de citrice) si aceste marcaje se regasesc si la accesoriile primite. Se recomanda utilizare accesoriilor de culoare potrivita la fiecare sistem de actionare. Sistemele de actionare neutilizate se acopera cu capace de protective din considerente de siguranta.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI ACCESORIILE PREIMITE CU EL

 

Un plus de siguranta si comfort este asigurat de dispozitivul de infasurare automata a cablului. Dupa terminarea lucrului cu aparatul, se trage de cabul de alimentare, iar dispozitivul il va face disparut complet in interiorul aparatului.

Modelul MUM9BX5S22 este un robot puternic, cu un motor de 1500W, dar si robust si rezistent in acelasi timp, avand carcasa din metal, iar capacele din inox. Greutatea aparatului este de 13.1 kg si are dimensiuni de 33.5 cm latime,  22.2 cm adancime si 43.3 cm inaltime.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!