Total Crunch

Total Crunch
2.9 (57%) 20 vote[s]

Sanatatea este mai presus decat orice, dar din pacate nu prea mai avem timp sa ne preocupam de ea. Timpul ce parca s-a contractat nu ne mai ajunge nici pentru a ne satisface necesitatile de baza, iar programul necesar pentru ingrijirea sanatatii corporale s-a diminuat pana aproape de disparitie.

Din fericire, in ultimul timp tehnica avansata ne pune la dispozitie o gama variata de aparate portabile pentru imbunatatirea conditiei fizice, iar unul dintre cele mai bune aparate este si Total Crunch, un dispozitiv ce ne permite sa lucram mai multe grupe de muschi simultan.

Un aparat ce poate fi utilizat de acasa

Aparatul poate fi montat cu usurinta in orice apartament, indiferent de marimea acestuia si economiseste atat timpul necesar deplasarilor pana la sala cat si cheltuielile legate de plata abonamentului lunar.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA TOTAL CRUNCH

 

Dimensiunile aparatului sunt de 930 x 590 x 1100 mm si permit depozitarea aparatului oriunde in casa noastra, iar greutatea de numai 11,1 kilograme il face foarte usor de transportat.

Aparatul utilizeaza sistemul de simetrie inversa, cu ajutorul caruia se pot combina o gama variata de exercitii fizice cu antrenamentele cardio.

Astfel, corpul isi va creste masa musculara si va inlatura tesutul adipos, permitandu-ne sa slabim in timp ce corpul va fi tonifiat.

Cum functioneaza Total Crunch

Aparatul este foarte simplu de utilizat, iar cresterea in intensitate a exercitiilor se face doar schimband pozitia picioarelor.

Schimbarea grupelor de muschi se face prin simpla modificare a pozitiei mainilor, iar prizele multiple ne permit sa lucram urmatoarele grupe de muschi:

  • bicepsii si muschii dorsali (cu ajutorul prizei inverse);
  • piept si umeri (folosind priza normala);
  • spatele si muschii deltoizi (utilizand priza laterala).

Aparatul poate fi folosit indiferent de nivelul de pregatire al utilizatorului si suporta fara probleme o greutate de pana la 100 de kilograme.

Puncte forte:

  • datorita efortului depus vom slabi foarte repede;
  • lucreaza simultan mai multe grupe de muschi;
  • combina exercitiile cardio si cele fizice;

Puncte slabe:

  • elementele in miscare sunt supuse uzurii rapide.

 

VEZI AICI O MULTIME DE ALTE APARATE DE FITNESS

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 gânduri despre “Total Crunch”

error: Content is protected !!