Kondition BEL-8500 Performance

Kondition BEL-8500 Performance
4.4 (88%) 5 vote[s]

Kondition BEL-8500 Performance O bicicleta performanta pentru oameni sofisticati

Practicarea unui sport este o activitate care cere pasiune, dedicatie si timp liber. Este deosebit de greu sa te apuci de un sport insa o data ce vei vedea bicicleta eliptica Kondition BEL-8500 Performance vei descoperi un stil total nou de viata.

O ora de sport cu ajutorul acestei biciclete are rolul de a ne reda buna dispozitie si de a ne tonifia organismul prin eliberarea endorfinelor si prin exercitiul principalelor grupe de muschi.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL PERFORMANT

 

Performanta bicicletei este excelenta

Bicicleta eliptica Kondition BEL-8500 Performance este un aparat complex ce imbina avantajele ciclismului cu cele ale mersului pe jos antrenand astfel muschii picioarelor, bratelor, muschii fesieri, ai coloanei si ai umerilor. Bicicleta soseste echipata cu nu mai putin de 12 programe presetate de antrenament (acestea pot fi schimbate utilizand consola aparatului fara sa ne oprim antrenamentul) iar alte 12 programe vor putea fi utilizate antrenandu-ne contra computerului.

Mai mult decat atat, bicicleta dispune si de un program de antrenament HRC (ce ajusteaza nivelul de rezistenta al pedalarii in functie de ritmul cardiac al utilizatorului) si un program ce poate fi setat conform preferintelor de moment ale utilizatorilor.

Intrucat atmosfera din casa ne este foarte cunoscuta, bicicleta soseste echipata cu 6 scene virtuale in care se va desfasura antrenamentul ce ne pot transpune in diverse medii geografice sau alte peisaje.

Kondition BEL-8500 Performance este un aparat cu un design deosebit, desprins parca din filmele de fictiune si ne ofera avantajul de a ne antrena din confortul propriului camin, eliminand astfel timpul pierdut cu drumul pana la sala (sau cu timpul petrecut asteptand sa folosim diverse aparate) si ne ajuta sa economisim contravaloarea abonamentului ce poate fi uneori destul de piperata.

Bicicleta ne va monitoriza atent starea sanatatii si a pulsului prevenind astfel accidentele nedorite ce isi pot face aparitia. Aceasta este echipata cu senzori de puls ce sunt incorporati in manere.

 

CATEVA REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Oamenii sofisticati au nevoie de dotari peste medie

Consola multimedia este unul dintre punctele de atractie ale bicicletei si are rolul de a satisface si cele mai exigente gusturi. Cu o marime exceptionala (7 inch), aceasta poate afisa clipuri MP4 la o rezolutie de 1280 x 768 mp, se pot asculta melodii in format MP3 si se pot consulta diverse informatii referitoare la:

  • Viteza medie;
  • Nivelul de rezistenta la pedalare cu care lucram;
  • Puterea dezvoltata;
  • Numarul de calorii consumate;
  • Rotatiile pe minut;
  • Distanta parcursa;
  • Timpul pe care l-am petrecut la antrenament;
  • Ritmul folosit.

Nivelul de rezistenta al pedalarii poate fi schimbat apropiind sau departand magnetul permanent, iar acest lucru poate simula un pedalat mai lejer (desfasurat la ses) sau unul foarte dificil (corespunzator unei catari pe munti abrupti).

Volanta de 8 kilograme este responsabila de coordonarea miscarii intregii biciclete. Aceasta ne va asigura o miscare lina si fluenta, fara variatii de rezistenta la pedalare, protejandu-ne astfel articulatiile.

In plus, volanta va asigura si protectia fizica a bicicletei in fata socurilor prelungindu-i astfel durata de folosinta.

Pedalele sunt imbracate intr-un cauciuc antiderapant ce previne astfel alunecarea picioarelor, iar stabilitatea bicicletei este asigurata de o baza larga, prevazuta cu patru picioruse antiderapante.

Baza pedalelor are o lungime de 35 centimetri, suficienta si pentru picioare de dimensiuni mai mari iar distanta dintre pedale este de 22 centimetri.

Pozitia pedalelor este ajustabila in functie de preferintele fiecaruia.

Kondition BEL-8500 ne va asigura o sanatate exceptionala chiar daca aceasta va fi folosita de numai doua sau trei ori pe saptamana, iar antrenamentul nu va depasi 30 de minute. Este esential insa ca inainte de a incepe sa folosim bicicleta sa ne incalzim vreme de 10 minute, iar la sfarsitul acestuia sa ne acordam o perioada de de refacere.

Nu trebuie sa uitam de dieta, deoarece miscarea fara un regim alimentar corespunzator nu va avea rezultatul scontat. Este important sa includem in alimentatia zilnica mai multe fructe, peste sau carne slaba, iar rezultatele obtinute vor fi spectaculoase.

Designul spectaculos impreuna cu calitatea exceptionala a materialelor folosite la realizarea acesteia o fac usor de integrat in orice domiciliu, iar combinatia culorilor negru si gri ii confera un aspect modern dar in acelasi timp sobru.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI PRET ACTUAL GASESTI AICI

 

Saua si ghidonul sunt reglabile in inaltime iar aceasta o face usor de folosit de catre orice utilizator, indiferent de inaltimea acestuia, iar greutatea maxima suportata este de 120 kilograme.

Dimensiunile bicicletei eliptice Kondition BEL-8500 sunt de 76 x 43 x 169.4 kilograme iar greutatea este de 70 kilograme.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!