Friteuza cu aer cald Star-Light AFB-2613WH

Friteuza cu aer cald Star-Light AFB-2613WH
3.5 (69.23%) 13 vote[s]

Probabil ati vazut acest minunat aparat electrocasnic pentru bacatirie pe Emag, si ati ramas blocat la faptul ca desi in titlu apare ca e Friteuza cu aer cald, acet Star-Light AFB-2613WH, la specificatii tehnice apare “cacpacitate ulei”, ceea ce e contradictoriu cu principiul de functionare a acestor tipuri de aparate.
Deoarece cunoastem foarte bine toate electrocasnicele Star-Light, care este o marca proprie a celor de la site-ul amintit mai sus, chiar si codul produsului clarifica aceasta intrebare.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTEI FRITEUZE

 

Codurile la fripteuze incep cu trei litere :
OFB – Friteuza cu ulei ( de la Oil Fryer)
AFB – Friteuza cu aer cald (de la Air Fryer)

Daca mergem un pic mai departe cu codificarea pordusului, in acest caz vorbim deci despre o Friteuza cu aer cald AFB, cu capacitate maxima de 2.6 litri (primele doua numere) si o putere maxima consumata de 1300 W, urmatoarele doua numere.
Si in final vine culoarea, WH – deci este alb (white)

Ceea ce mai ofera acest aparat :
– avem un selector de temperatura, cu o temperatura minima de 30 °C si cea maxima de 200°C. Este de remarcat faptul ca intre valorile de 80°C si cea macima, putem selecta temperatura dorita in trepte de 5°C, ceea ce este foarte bine! Adica daca dorim putem selecta 160, 165 sau 170 de grade, si nu in pasi de 10-20°C.
– totodata este prezent si un temporizator, care are o valoare maxima de 30 de minute (arhisuficient pentru un astfel de aparat), iar selectarea duratei se poate face in trepte a cate doua minute.

Star-Light AFB-2613WH este un model simplu de folosit, caci selectam temperatura, dupa care durata de incalzire, si gata. cu el putem prepara mancaruri mult mai sanatoase, deaorece se renunta in totalitate la ulei, insa si mancarurile au un alt gust, cu care trebuie sa te obisnuiesti.
Si cum suntem deja obisnuiti cu electrocasnicele de la acest producator, ele sunt destul de accesibile.

 

ALTE PARERI SI REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!