Espressorul Star-Light ESD-170SS

Espressorul Star-Light ESD-170SS
3.6 (72.17%) 23 vote[s]

Cred ca in momentul de fata espressorul manual Star-Light ESD-170SS este una din cele mai ieftine modele de pe piata, care au si recipient pentru lapte, si totusi sunt de o constructie robusta, chiar peste asteptari, la pretul pe care le are.
Acest aparat este foarte simplu, nu trebuie sa-i citesti manualaul, sau sa cauti cum ajungi sa-ti prepari cafeaua cat mai simplu, fara sa te plimbi prin meniuri. Producatorul il denumeste “Tehnologia ONE TOUCH” , adica metoda prin care iti prepari bautura dorita cu o simpla apasare de buton.

 

 


Aparatul are 3 butoane mari, cu care poti prepara 6 tipuri de bauturi (apasand partea superioara sau parte inferioara):

– expresso scurt
– expresso lung
– cappuccino scurt
– cappuccino lung
– cafe latte scurt
– cafe latte lung

 

La Star-Light ESD-170SS poti folosi atat cafea macinata cat si pad-uri de cafea, iar presiunea de 15 bari e destul de mare pentru o obtine o aroma desavarsita.
Rezervorul de lapte se detaseaza foarte usor, si il poti tine in combina pentru a-l pastra proapat pentru un timp indelungat. Totodata poti seta si cat de mult lapte sa puna in cafea!
Rezervorul de apa este destul de mare, respectiv 1.5 litri, deci nu trebuie sa-l umplii prea des.

Daca vrei un espressor simplu, insa cu care sa poti prepara si un cafe latte cu usurinta, si sa nu coste foarte mult, ESD-170SS poate fi o alegere ideala.

 

VEZI AICI SI ALTE PARERI SI PRET ACTUAL

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!