Canapeaua extensibila Kring Simone

Canapeaua extensibila Kring Simone
4 (80%) 1 vote[s]

Canapeaua Kring Simone este un coltar ce atrage privirile indiferent unde s-ar afla. Materialele de buna calitate folosite la constructia coltarului, designul elegant si culoarea sobra dar eleganta o fac un produs irezistibil care fura privirile tuturor.

Alegerea unei canapele este esentiala deoarece aceasta trebuie sa ne ofere un confort sporit si sa ne lase imaginatia libera pentru a realiza aranjamentul interior dorit.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Canapeaua eleganta se integreaza usor in orice casa

Canapeaua extensibila Kring Simone se poate integra foarte usor in orice tip de amenajare interioara, fie ca acesta este clasic sau modern, datorita faptului ca imbina elementele minimaliste cu cele clasice si moderniste. Culorile tapiteriei sunt neutre si au fost concepute pentru a se integra cu usurinta in orice aranjament coloristic al casei si pentru a spori nota de distinctie a incaperii.

Functionalitatea canapelei este foarte bine gandita. Aceasta poate fi utilizata ca si canapea dar ci ca pat, iar lada de depozitare situata sub sezlong este destul de mare pentru a ne castiga mai mult spatiul liber in dulap.

Forma tipica in L ne pune la dispozitie un spatiu suplimentar pe care il vom castiga amplasand coltarul langa un perete, iar acest lucru este esential pentru apartamentele de dimensiuni mai mici.

Canapeaua ofera un confort excelent pentru maxim trei persoane, dar numarul acestora poate creste datorita sezlongului pe care se mai poate aseza cel putin o persoana.

Atunci cand este folosita drept pat, coltarul poate gazdui fara probleme doi adulti si un copil, indiferent de dimensiunile sau greutatea acestora.

Eleganta este cuvantul de ordine pentru Kring Simone

Cadrul si structura de rezistenta interna sunt special gandite pentru a sustine o greutate cat mai mare. In acest scop constructorul a folosit o structura din lemn de foioase ce au fost tinute la uscat, pentru a preveni problemele ce si-ar putea face aparitia odata cu uscarea lemnului in casa.

 

CATEVA REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Cu toate ca spatarul este rigid, acest lucru nu se va simti aproape deloc datorita celor trei perne de dimensiuni mari ne ce vor oferi un suport ferm si placut la atingere pentru spate.

Sezutul este din spuma poliuretanica de cea mai buna calitate. Aceasta poate memora forma corpului utilizatorilor si ne va asigura un confort peste medie, iar in perioadele  de vara ne va proteja de transpiratia abundenta.

Canapeaua Kring Simone este un produs fiabil. Spuma poliuretanica este rezistenta si nu se va deteriora in timp, iar sistemul de bride si arcuri metalice este fiabil si ofera canapelei o postura buna ce ne va oferi o odihna placuta indiferent de modul in care vom utiliza canapeaua.

Tapiteria canapelei este dintr-un material rezistent ce se curata usor folosind apa si sapun sau detergenti speciali pentru tapiterie (fara clor).

Canapeaua soseste neasamblata, dar montarea acesteia se face usor utilizand o surubelnita si un ciocan. Chiar daca nu suntem experti in montarea canapelelor acest lucru nu este o problema, deoarece instructiunile de montaj sunt destul de clare si sunt insotite de poze.

Canapeaua extensibila Kring Simone are dimensiunile de 228 x 94 x 78 centimetri si o adancime a sezutului de 45 de centimetri (atunci cand nu este extinsa) si de 228 x 134 x 49 centimetri cu o adancime a sezutului de 134 de centimetri cand este extinsa.

 

VEZI AICI GAMA INTREAGA DE CANAPELE DE LA KRING

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!