Tefal Poivre & Sel BL220111 la un pret mic

Tefal Poivre & Sel BL220111 la un pret mic
4.5 (90%) 2 vote[s]

Daca doresti un blender, si stii ca nuo sa-l folosesti prea des, deci nu merita o investitie considerabila din punct de vedere financiar, insa marca macar sa fie cunoscuta, Tefal Poivre & Sel BL220111 poate fi una din blenderele simple pe care o pot recomanda.
Pretul lui este foarte mic pentru un blender cu o capacitate de peste 1 litru, si totusi cu un motor care sa reziste in timp.

 

 

Daca vrei sa achizitionezi blenderul Tefal Poivre & Sel BL220111, trebuie sa stii despre el:

– recipientul este din plastic, insa are o capacitate de 1.25 de litri (din care capacitate utila este 1 litru) in care putem prepara usor smootie-uri, milkshake-uri, supe si sosuri.
– am zis ca putem prepara foarte usor, caci recipientul are dop dozator detasabil. Prin acesta oricand putem sa mai adaugam ingrediente, fara a fi necesar oprirea sau chiar dezasamblarea aparatului. Si totul ramane curat!
– recipientul are si cioc, deci servirea in pahare se face usor, fi fara un strop de supa, smoothie pe langa.
– are un motor de 350W, care nu e cel mai puternic dintre blenderele TEfal care au o astfel de capacitate de preparare, insa Poivre & Sel BL220111 fiind doar blender, acest motor ii este deajuns.
– deoarece are doar o trepata de viteza plus cea de pulse, acesta este foarte usor de folosit si controlat.

Cu siguranta Poivre & Sel BL220111 putea fi ma ibun din mai multe puncte de vedere, insa la un pret atat de mic, nu poti avea pretentii mai mari de la un blender Tefal. Chiar si Tefal are nenumerate blendere mai puternice, mai mari, cu viteze mai multe, insa nu la acest pret.

 

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET PENTRU ACEST BLENDER

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!