Minunatul Electrolux EKM4000

Minunatul Electrolux EKM4000
3.6 (71.11%) 9 vote[s]

Modelul EKM4000 de la producatorul Electrolux este un robot de bucatarie cu un design cochet, fiind de o culoare care iese din tiparul aparatelor din aceasta categorie de electrocasnice, adica rosu aprins cu accente de inox. Este un robot masiv si robust, de 9 kg, confectionat din metal rezistent. Are incorporat un motor puternic, de 1000 w, care va permite prelucrarea si a unor cantitati mai mari de ingrediente (de exp 1 kg de faina pentru paine sau pizza)dar care in acelasi timp nu este prea zgomotos.

 

 

MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Contribuie la sporirea capacitatii de prelucarare si bolul din otel inoxidabil, fiind si  el de o capacitate mare, de 4.8 l. Pe langa bol se mai primesc in pachet si un:

– tel de sarma, pentru baterea albusului de ou sau prepararea friscai;

– un tel plat pentru preparea aluaturilor pentru prajituri de exp

– un carlig pentru framantarea aluaturilor

Telul de sarma se spala numai manual, dar toate celelalte accesorii pot fi spalate la masina de spalat vase.

Aparatul are un design simplist, precum toate modelele Electrolux din seria 3000 sau 4000, avand pe carcasa doar 2 butoane: unul pentru reglarea vitezei de rotatie si celalalt pentru blocarea inclinarii capului aparatului. Ultimul se foloseste cand se doreste schimbarea accesoriilor pe ax. Robotul are 10 trepte de viteza cu o variatie intre 38 si 211 rotatii pe minut. Cand aparatul nu este folosit, selectorul de viteze se va muta in pozitia OFF.  Vitezele superioare se seteaza odata cu folosirea telului de sarma, adica la batut oua sau frisca, iar cele joase pentru framantarea aluaturilor odata cu telul tip carlig.

Siguranta in utilizare este asigurata atat de masivitatea aparatului (“nu fuge” de pe blat), dar si de piciorusele antiderapante si sistemul de fixare a bolului. In timpul functionarii se aprinde un led, luminand interiorul bolului si astfel usurand munca noastra cu acest aparat.

Modelul EKM4000 de la Electrolux cu siguranta nu va dezamagi, fiind un aparat multifunctional de incredere, compatibil cu numeroase accesorii Electrolux, precum tocator de carne, aparat de feliere sau taiat spaghetti sau tagliatelli, achizitionabile separat.

 

VERIFICA REDUCEREA ACTUALA AICI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!