Cafetiera Star-Light CTF-900SS

Cafetiera Star-Light CTF-900SS
3.5 (70%) 8 vote[s]

Daca pana acum era doar un vis trezirea la aroma de cafea, de acum e farte simplu acest lucru, si as zice nici nu necesita o suma de bani considerabila. Au aparut pe piata nenumerate cafetiere care au integrate un ceas digital, cu ajutorul caruia putem programa prepararea cafelei.
Cafetiera Star-Light CTF-900SS este un astfel de aparat care este un model destul de simplu, insa face ceea ce trebuie sa faca: Prepara cafea instant, sau in momentul cand e programat.


Capacitatea aparatului este suficienta, caci 1.5 litri de cafea cu siguranta nu beti dimineata, oricat de multa cafea consumati.
Daca va treziti la o ora fixa in fiecare dimineata, setati si minunatul Star-Light CTF-900SS dupa acest timp, si veti bucura de o cafea proaspat facuta, in cele mai “dificile” momente ale diminetii.

Aparatul este o combinatie de inox si plastic negru, care va arata foarte bine atat in bucatarie, dar si la serviciu.
Avand un pret de obicei sub 150 de lei, nu cred ca se considera o investite acest aparat. Desi pe site-ul emag se specifica faptul ca poti face 3-5 cafele la capacitatea pe care o are, gradatia pe care o are in lateral, unde se si vede caa cantitate de apa mai ai in aparat, arata cam 10 cafele lungi, sau 15 cafele scurte daca e plin recipientul.

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MINUNAT APARAT POT APAREA SI AICI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Cafetiera Star-Light CTF-900SS”

error: Content is protected !!