FitMaxx 5

FitMaxx 5
3.3 (66.88%) 32 vote[s]

O viata sanatoasa este destul de greu de mentinut. Stresul, agitatia zilnica si lipsa timpului isi pun amprenta in mod neplacut asupra starii noastre de sanatate.

Partea placuta a lucrurilor este faptul ca tehnologia ne ofera numeroase aparate inovative ce ne ajuta la mentinerea unui tonus ridicat si a unei sanatati bune, iar aparatele pentru fitness sunt un aliat al organismului in lupta cu bolile.

Noul FitMaxx 5 este unul dintre aparatele de ultima generatie ce ne ajuta sa ne mentinem muschii tonifiati si sa ne imbunatatim conditia fizica.

Este un aparat solid, realizat din material usor, iar dimensiunile reduse (133 x 19 x 54,5 cm atunci cand este strans) ne permite sa il depozitam oriunde in casa, fara sa avem nevoie de un spatiu foarte mare. Dimensiunile reduse sunt completate si de faptul ca aparatul este pliabil, iar greutatea este de 9,6 kilograme.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA fITMAXX5

 

Chiar atunci cand este folosit aparatului nu ii trebuie un spatiu foarte mare. In acest caz dimensiunile maxime sunt de 119,5 x 54,5 x 70 de centimetri, iar produsul poate fi folosit fara probleme in hol sau in sufragerie.

Acest aparat a fost dezvoltat folosind tehnologia bazata pe forta gravitationala, ce ne obliga sa lucram cu greutatea propriului corp si ne ofera posibilitatea de a lucra simultan aproape toate grupele de muschi: coapse, biceps, tripeps, deltoizii, muschii spatelui si ai abdomenului.

Pe masura ce muschii soldului sunt incalziti iar soldul este ridicat de mai multe ori, aparatul pune in miscare muschii fesieri si coapsele, iar bicepsii, tricepsii si spatele au parte de un antrenament intens.

Desigur ca muschii fesieri nu sunt uitati, este necesar numai sa folosim simultan manerele si sa ridicam genunchii pentru ca acestia sa fie angrenati in antrenament.

Aparatul combina miscarile de tonifiere cu antrenamentul cardio , astfel incat corpul va avea parte de un ciclu complet de antrenament si este prevazut cu un afisaj digital cu ajutorul caruia se poate urmari progresul zilnic.

FitMaxx 5 stie ca nu avem suficient timp pentru exercitii fizice si este gandit sa nu necesite mai mult de 5 sau 10 minute de folosinta pe zi. Este suficient sa lucram atunci cand ne ducem in pat sau dimineata, atunci cand ne trezim iar tonusul muscular este odihnit si rezultatele nu se vor lasa asteptate.

Aparatul are cinci trepte de intensitate:

 • incepator;
 • intermediar;
 • avansat;
 • intensiv;

In colet sunt incluse manualul de utilizare, un modelator corporal si un computer de antrenament multifunctional.

Puncte forte:

 • dimensiuni si greutate mica;
 • combina facilitatile oferite de doua aparate;
 • reduce tensiunea arteriala si ajuta sistemul cardiovascular;
 • creste masa musculara si dentitatea osoasa;
 • reduce stresul.

Puncte slabe:

 • durata mica de folosire nu are uneori randamentul asteptat;
 • greutatea destul de mare ce il face incomod de transportat;
 • greutatea maxima a celui ce il utilizeaza nu poate fi mai mare de 100 kilograme.

 

ALTE DETALII POTI GASI SI AICI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!