Despre Vibro Shaper platform

Despre Vibro Shaper platform
2.9 (58.18%) 341 vote[s]

Un corp armonios este destul de greu de pastrat in conditiile vietii cotidiene, unde suntem supusi unui stres permanent iar lipsa de timp este la ordinea zilei.

Din fericire, odata cu dezvoltarea tehnologica, un corp bine lucrat nu mai presupune deplasarea catre o sala de antrenamente, deoarece aparate ca Vibro Shaper platform sunt destul de usor de procurat, iar pretul este accesibil pentru fiecare buzunar.

Aparatul ne ofera economie de timp din doua puncte de vedere: nu mai este necesar sa parcurgem drumul pana la sala (implicit vom evita doua drumuri prin traficul ce este de cele mai multe ori infernal) si nu necesita o durata mare de folosinta zilnica.

Este suficient sa alocam numai 10 minute dimineata sau seara, iar aparatul isi va face efectul. Antrenamentul va fi efectuat in confortul locuintei proprii, acolo unde avem certitudinea ca vom gasi aparatul in permanenta liber si vom evita astfel cozile.

 

O GAMA VARIATA DE ACEST TIP DE APARATE GASESTI AICI

 

Datorita dimensiunilor reduse aparatul nu ocupa mult spatiu si poate fi pozitionat in orice spatiu liber. Daca dorim sa il mutam, acest lucru se face foarte usor datorita greutatii mici si a formei ergonomice.

Grupele de muschi antrenate ne ofera tonifierea intregului organism. Astfel, sunt la fel de bine mentinuti muschii fesieri, cei ai abdomenului, bratele, picioarele, coapsele, fapt ce genereaza o stare de relaxare musculara si psihica.

Aparatul functioneaza pe baza de vibratii si are trei trepte de intensitate: mers lejer, alergare moderata si sprint.

Astfel, este suficient sa stam in picioare in mijlocul aparatului si sa obtinem efectul unui plimbari usoare.

Daca ne pozitionam cu picioarele usor departate efectul va fi acela al unei alergari, iar daca picioarele vor fi departate si pozitionate pe marginea aparatului vom obtine efectul unei curse de sprint.

Astfel, in regimul normal de functionare muschii sunt supusi la 50 de contractii pe secunda, iar efectul acestora se va vedea imediat.

 

VEZI PRETUL ACESTRUI APARAT PE EMAG

 

Reglarea aparatului se poate face in functie de preferintele si dispozitia zilnica a fiecaruia, deoarece este dotat cu 99 de trepte de viteza.

Aparatul mai este dotat cu  banda de cauciuc folosita pentru eliminarea depunerilor de grasime de pe abdomen si cu o telecomanda.

Puncte forte:

  • Dimensiuni reduse;
  • Usor de folosit;
  • Nu solicita articulatiile si ligamentele;
  • Puncte slabe:
  • Relaxeaza muschii;
  • Stimuleaza circulatia sangelui;

Puncte slabe:

  • Materialele din care este construit sunt destul de sensibile;
  • La sfarsitul fiecarui program aparatul emite cinci sunete de mare intensitate;

 

VEZI AICI SI ALTE REVIEW-URI DESPRE ALTE PLATFORME

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

43 gânduri despre “Despre Vibro Shaper platform”

error: Content is protected !!