Hurricane Spin Broom

Hurricane Spin Broom
3 (59.6%) 50 vote[s]

De multe ori am simtit o stare de insatisfactie atunci cand am terminat curatenia. Parca matura nu a intrat prin toate colturile, mopul a lasat dare sau nu a atins anumite zone din casa, iar timpul petrecut pentru curatenie a fost pierdut fara rost.

Unul dintre produsele ce mi-a atras atentia si m-a ajutat sa am un sentiment al muncii implinite a fost Hurricane Spin Broom 1+1.

Aceasta este de fapt o matura rotativa, ce este extrem de usoara atat ca greutate cat si din punct de vedere al usurintei in utilizare, iar curatenia realizata cu ajutorul acestui produs este impecabila.

Principalul avantaj este faptul ca aceasta nu scapa nici un centimetru de podea fara sa il curete, datorita faptului ca este dotata cu trei perii si se poate roti la un unghi de 360 de grade.

 

VEZI AICI OFERTA DE 1+1 GRATIS

 

Desigur ca m-am gandit atunci cand am vazut-o ca imi vor trebui prize si prelungitoare, sau in cel mai bun caz un set de baterii, dar din fericire este o matura clasica, ce se manevreaza manual si nu necesita nici un fel de conexiune electrica.

Produsul se poate folosi cu aceeasi eficienta atat pentru suprafete uscate cat si pentru cele umede, iar textura podelelor nu are importanta, matura poate curata la fel de bine linoleum, dusumea, parchet sau gresie.

Chiar daca maturam curtea sau poseaua subsolului si suntem alergici la praf, produsul poate fi folosit datorita rezervorului de praf cu care este dotat. Astfel, acesta nu mai este imprastiat in atmosfera si nu mai este necesar sa umezim podelele inainte sa maturam.

Astfel, produsul poate fi folosit si de persoanele cu diverse alergii la fel de usor, fara a se apela la pastile din familia antihistaminelor.

Matura curata absolut toate resturile, fie ca este vorba despre frimituri, chipsuri scapate pe jos de copii, par de animale  sau chiar cioburi de sticla.

Secretul acestui produs consta in cele trei perii rotative ce formeaza un curent turbionar de aer care absoarbe resturile si curata orice suprafata pana in cele mai mici detalii. Se pot curata chiar si rosturile gresiei, lucru destul de greu de obtinut in cazul unei maturi traditionale.

Astfel, nu va trebui sa ne aplecam sa curatam praful de pe podea, iar forma sa plata o face utila chiar si pentru suprafetele de sub mobilele scunde.

Datorita sensului de rotatie a periilor dinspre exterior inspre interior, suprafatele curatate nu vor fi zgariate, astfel parchetul isi va pastra intotdeauna aspectul original.

Puncte forte:

  • Usor de manuit;
  • Se roteste la 360 de grade;
  • Prezenta unui rezervor de praf;
  • Rezervorul de praf poate fi golit foarte usor;

Puncte slabe:

  • Pretul mare de achizitie;
  • Materialele din care este realizata nu sunt de cea mai buna calitate;

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST PRODUS

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Hurricane Spin Broom”

error: Content is protected !!