Bec LED Filament Star-Light

Bec LED Filament Star-Light
4.5 (90%) 4 vote[s]

Dupa mai multe incercari cu becuri led luate din China direct, care sunt foarte ieftine, si ai si transport gratuit, m-am decis sa caut ceva in Ro.
De ce? Deoarece acelea din china, chiar daca aveau un flux luminos destul de bun, dupa 2-3 saptamani s-au ars. Din cele 10 cumparata in acest fel, numai doua mai functioneaza dupa 4 luni de folosire. Si asta desi nu sunt folosite mai mult de 2-3 ore pe zi. Din pacate nu am prea multe optiuni, deoarece sunt adeptul luminii calde, si peste tot am soclu de e14. Am cumparat si adaptor care face din e14 e27, insa becurile ies prea mult din candelabru.


Pana la urma am ales de la noi (cu transport gratuit, prin ridicare de la posta) Becurile LED Filament Star-Light, de 6W, si un flux luminos de 600lm. Aceste tipuri au un aspect “retro”, sau mai bine zis seamana mai mult cu cele clasice Wolfram.
Problema majora la becurile led ieftine, eset faptul ca se specifica un anumit flux luminos, care in cele mai multe ori e o valoare mult mai mare, decat cea reala.
Becurile de 6W pe e14, sunt potrivit site-ului de 600 lm, care cat de cat este adevarat, sau cel putin pana acum sunt cele mai apropiate de specificatii. Deoarece numai in bucatarie am nevoie de 5 astfel de becuri, lumina emisa de acestea este suficienta, iar consumul energetic scade semnificativ.
Dupa trei luni de folosire, toate functioneaza, si sper ca o sa mai funtioneze mult si bine, si am vazut ca si altii au o perere destul de buna despre aceste tipuri de becuri.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL SI ALTE REVIEW-URI

 

Salvează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!