Convectorul Star-Light CFA2000BW sau Star-Light CTT2000W ?

Convectorul Star-Light CFA2000BW sau Star-Light CTT2000W ?
5 (100%) 1 vote[s]
Modelul CTT2000W

A trecut si 1 Decembrie, si a venit incet, dar sigur iarna. Temperaturile au scazut destul semnificativ fata de acum 2 saptamani, dar nu sunt mici pentru luna Decembrie, si au aparut urmatoarele probleme: mai sunt masini fara cauciucuri de iarna, drumarii sunt luati prin surprindere, si oamenii cauta modalitati de incalzire a incaperii in ultima suta de metrii.
Chiar daca nu e cel mai ieftin mode de a incalzi o incapere, sunt situatii cand o investitie maiora intr-un sistem de incalzire nu renteaza, sau dorim doar sa avem doar cu cateva grade mai mult in incapere, un convector electric este cel mai ieftin mod pentru acest lucru.

Fiind marca Emag, convectoarele electrice Star Light sunt si in aceasta iarna cele mai ieftine de pe piata, insa Star-Light CFA2000BW si CTT2000W chiar daca nu sunt foarte ieftine, nu sunt modele de baza.

 

VEZI AICI PRETUL MODELULUI CU TEMPORIZATOR

 

CFA2000BW

Desi par doua mdele total diferite, sunt foarte asemanatoare intre ele caci :

– puterea maxima la ambele este de 2000 de Wati
– putem selecta din cele trei trepte de putere, care sunt de 750, 1250, respectiv 2000W
– sunt echipate cu siguranta de protectie la supraincalzire
– buton de pornit-oprit
– mod turbo ­čÖé Adica un ventilator mic, care sufla aerul cald, astfel incaperea se va incalzi mai repede, insa evident si convectorul va functiona mai mult incontinuu.
– ca si marime, sunt foarte apropiate una de cealalta, adica si suprafata de emanare a caldurii este foarte apropiata.

 

Ceea ce difera la Star-Light CFA2000BW si Star-Light CTT2000W :

– CFA2000BW este modelul cu negru alb , asa cum zice si numele BlackWhite, iar CTT2000W doar alb White
– modelul alb are temporizator, care este mecanic, si recomand setarea lui o singura data, caci nu e chiar “fun” sa tot tragi si sa impingi acele segmente. Acesta este delimitat in segmente de cate 15 minute, cumuland un total de 96 de segmente, respectiv 24 de ore.
Spre exemplu daca doresti ca corpul de incalzire sa functioneze continuu timp de doua ore, impinge 8 segmente in afara dinspre partea centrala.

Si ce e relativ aceasi la ambele modele, este pretul, care de foarte multe ori, cand este vreo reducere este sub 150 de lei

 

VEZI AICI PRETUL MODELULUI PE NEGRU SI ALB

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!