Aeroterma ceramica de perete

Aeroterma ceramica de perete
3.4 (67.27%) 11 vote[s]

Cu sosirea iernii sunt la mare vanzare acum aparatele de incalzire, centralele termice, dar mai ales cele care sunt folosite ca si un mod de incalzire secundara. Daca stai in chirie, sau termoficarea centralizata nu da destula caldura, cel mai simplu lucru ete sa iei un aparat de incalzire electrica, daca se poate si ieftina, si care sa poata sa-ti ofere acea diferenta de caldura de care ai nevoie. Daca iei o aeroterma micuta, acesta va functiona mai tot timpul, si va reusi sa ridica temperatura cu 2-3 grade (asta depinde si de volumul aerului care trebuie incalzita).
Daca aveti o incapere de minim 20 de mp, cel mai indicat este sa luati o aeroterma ceramica de perete, caci acestia vor putea face fata nevoilor dvs.
Evident, sunt mai multe model, si e foarte important sa ne uitam la marimea incaperii pentru care este indicat de catre producator (inaltimea incaperii de obicei se ia ca si 2.5 metri).

Iata cateva modele dintre care puteti sa alegeti :

Star-Light PTCA2000W

Star-Light PTCA2000W

Are o putere maxima de 2000 de Wati, si producatorul il recomanda pentru incalzirea a aproximativ 40 de metrii cubi de aer, sau o incapere de max 20 mp.
Aparatul este dotat cu o telecomanda ce contine tasta de “Pornire/Oprire”, tasta “Mode” cu ajutorul careia puteti regla puterea de incalzire, tasta “Oscil” cu ajutorul careia radiatorul poate schimba directia de emisie a aerului cald in incapere, tasta “Timer” cu ajutorul careia puteti seta temporizatorul si nu in ultimul rand tastele “+” si “-“ cu ajutorul carora puteti seta temperatura dorita..
Star-Light PTCA2000W este dotat si cu timer, adica poti programa functionarea lui intr-un interval de 0-8 ore .
Sunt disponibile si doua trepte de putere de 1000W si 2000W, indicator luminos de functionare, si un mini afisaj.
Acesta este de cele mai multe ori cel mai ieftin model de pe piata!

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL MODELULUI STAR LIGHT

 

Familia de aeroterme First Austria FA-5571-8-RE -BU -GR

Modelul albastru BU

Aceste aeroterme sunt total identice din punct de vedere tecnic si functinal, insa avem trei culor diferite, care pot arata bestial intr-un birou, sau chiar si acasa.
Nu stiu daca aceasta firma a copiat de la Star Light, sau invers, insa telecomanda arata aproape identic, dar si functiile sunt identice.
– ecran LCD.
– setari temperatura: 10°C – 49°C in trepte de cate 1°C.
– doua setari de incalzire, 1000W/2000Wc.
– posibilitate de setare de racire prin ventilare (mod vara).
– dubla siguranta: protectie la supraincalzire, termostat de siguranta.
– functie racire prin ventilatie, vara aeroterma poate inlocui silentios (<61dB) ventilatorul dvs.
– functia oscilatie (swing) asigura distribuirea uniforma a caldurii in incapere.
– timer-ul poate fi setat pentru 1,2,3,4,5,6,7 sau 8 ore. La expirarea acestui timp, aeroterma se opreste, doar afisajul ramane pornit.

VEZI AICI CATEVA REVIEW-URI DESPRE ACESTE AEROTERME

 

 

 

Argo Chic Silver

– 2 trepte de putere min/max (W): 1000/2000
– 2 moduri de incalzire: ECO – incalzire cu un consum redus de energie si CONFORT – cand este nevoie de caldura maxima intr-un timp scurt (consum maxim 2000W).
– Echipat cu display cu LED-uri ce indica functiile active, ARGO CHIC SILVER prezinta taste de setare a functiilor, poate fi controlat cu ajutorul telecomenzii din dotare.
– Pentru a economisi bani, puteti seta pornirea si oprirea functiei de incalzire cu ajutorul timerului integrat care permite programarea opririi dupa 1-8 ore de functionare
– timer programabil (1-8 ore)

CATEVA OPINIII DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!