Bosch SMS46GI05E

Bosch SMS46GI05E
3.2 (64.44%) 9 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E este una din cele mai vandute modele independente, chiar daca nu este un model foarte avansat din punct de vedere tehnologic, caci asa cum se poate deduce din codul modelului, acesta este din seria 4 a electrocasnicelor Bosch. Insa deoarece ofera o eficienta energetica destul de buna, de A++, are 6 programe de spalare si cateva extra-optiuni folositoare, si are deja atat senzorul de incarcare cat si cel de turbiditate, Bosch SMS46GI05E prezinta unul din cele mai bune modele in ceea ce priveste raportul pret/tehnologie folosita, si evident si calitatea produsului.

 

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temperatura apei in ciclul de spalare la Bosch SMS46GI05E :

Intensiv. Acel program care trebuie rulat numai cand avem incarcari cu rest ridicat de murdarie, murdarie uscata pe articole care rezista la temperaturi s ipresiuni de spalare inalte. Deoarece spala la 70°C, nu e recomndat pentru articole sensibile. In acest program se va activa senzorul de incarcare, care redice timpul daca este posibil de la 135 pana la 125 de minute, reduce totodata si consumul de apa de la 15 la un minim de 12 litri, deci si consum energetic de 1.4-1.45 kWh, asta in functie de cantitatea articoleleor din aparat.
Auto. Va fi activ si senzorul de turbiditate, care va regla si temperatura apei intre 45 si 65°C, consumul de apa intre 9 si 19 litri, iar durata totala a programului va varia intre 95 si 160 de minute. Este programul ideal pentru orice tip de incarcare.
Eco. programul care este ideal cand doriti un consum energetic cat mai mic, si aveti in masina articole cu rest normal de murdarie. Se va spala la 50°C, iar timpul total al programului va fi de 210 minute, insa consumul energetic va fi de doar 0.9 kWh. Cu acest consum Bosch SMS46GI05E a obtinut clasa de A++.
Pahare. Program delicat pentru articole delicate si cu rest scazut de energie. Se va spala la doar 40°C, si se va consuma intre 11 si 14 litri de apa in cele 85-90 de minute.
1h. Program cu o duratad e 60 de minute, insa deoarece spala la 65°C, acesta obtine rezultate excelente si in cazul incarcarilor cu rest ridicat de murdarie.
De noapte. Este un fel de program eco silentios. Adica se spala la 50°C si la o presiune si mai scazuta, asta pentru ca aparatul sa fie cat mai silentios. Durata programului este insa mare, de 235 de minute.

 

VEZI AICI MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Bosch SMS46GI05E dispune si de asa numitul program de igienizare masina, care este doar pentru a curata interiorul aparatului.

Extra-optiunile disponibile la acest model:

Hygiene Plus – o extra-igienizare la sfarsitul programului timp de 10 minute, la o temperatura inalta. Folosirea acestuia duce la un consum energetic mai mare.
Extra-dry– o clatire finala la o temperatura mai ridicata, pentru a obtine o uscare si mai buna. Si aceasta optiune duce la un consum mai mare.
VarioSpeedPlus – putem reduce durata anumitor programe cu aproximativ 50%, asta fara ca rezultatele de spalare sa aiba de suferit. Rezultatele de uscare vor fi insa mai slabe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!