Aspirator cu lumina UV Ultra Vac

Aspirator cu lumina UV Ultra Vac
4.2 (84.44%) 9 vote[s]

Viata in marile orase este dominata de poluarea industriala si de smog-ul rezultat in urma circulatiei milioanelor de automobile, agravat de praful provenit de la diverse santiere.

Drept urmare, problemele respiratorii si alergiile au crescut intr-un ritm uluitor, iar copii nou nascuti au devenit foarte sensibili la alergii.

Din fericire, datorita tehnologiei avansate de astazi, metodele de contracarare a microbilor si alergenilor din locuintele noastre a devenit foarte usoara, iar UV Ultra Vac este unul dintre aparatele ce ne ajuta sa ne luptam cu acarienii.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA UV ULTRA VAC

 

Aparatul este o combinatie intre un aspirator performant si o lampa ultravioleta ce are rolul de a steriliza suprafatele aspirate.

Aspiratorul este dotat cu un filtru ultraperformant TrueHEPA 111 ce are rolul de a retine 99,97% dintre particulele alergene existente in locuinta.

Datorita tehnologiei UV cu care este echipat, aparatul are un rol important in prevenirea raspandirii alergenilor, inlaturand in acelasi timp aproape toate bacteriile si stafilococii existenti.

Datorita puterii de aspirare (de aproximativ 400 de wati) acarienii si plosnitele de pat sunt in mare parte eliminate.

Aspiratorul poate fi folosit fara probleme si de cei cu probleme de spate, sau pentru aspirarea colturilor camerei. Manerul telescopic ii permite o extensie de pana la 90 de centimetri.

Puncte forte:

  • prezenta unei lampi UV;
  • prezenta unui maner extensibil;

Puncte slabe:

  • puterea relativ mica de aspirare;
  • cablul de alimentare este de numai 5 metri.

ALTA OPTIUNE AR FI ACESTA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!