Masina de frecat aspirat compacta Karcher BD 38/12 C Bp Pack

Masina de frecat aspirat compacta Karcher BD 38/12 C Bp Pack
4 (80%) 4 vote[s]

Daca vine vorba despre aspiratoare, sau aparate de curatare cu presiune, cu siguranta ati auzit de Karcher, care poate fi caracterizat cel mai simplu: calitate garantata. Evident acesta are produse atat pentru uz casnic, cat si produse profesionale sau industriale.
Masina de frecat aspirat compacta Karcher BD 38/12 C Bp Pack este un aparat multifunctional dedicat pentru cei care au firme de curatenie, pentru hoteluri si restaurante unde traficul pietonal este mare, si este nevoie de un produs care sa poate curata pardoseala, parchetul cat mai usor, sa fie de o calitate superioara, si sa fi foarte usor de manevrat.

Principalele caracteristici la Karcher BD 38/12 C Bp Pack :

Functioneaza pe acumulator litiu-ion care are o durata prelungita de functionare, ceea ce il face de trei ori mai durabil decat acumulatorii cu plumb conventionali. Nu necesita intretinere si este usor de reincarcat. Modul eco-eficienta reduce consumul de energie, creste durata de functionare si reduce nivelul de zgomot cu aproximativ 40%. Se poate incarca in maxim 3 ore, dar poate fi folosit si daca e semi incarcat.
Astfel acesta poate fi folosit cu usurinta intre mese, in holuri, si in orice locatie unde nu exista proza, sau cablul de alimentare ar crea probleme.
Aparatul este echipat cu o perie disc cu diametrul de 38 cm.
Rezervorul de apa curata respectiv cel de reciclat are fiecare o capacitate de 12 litri, fiind destul de mari, pentru a oferi o suprafata de ucru mare
Chiar daca cei de la Karcher zic ca capacitatea maxima a BD 38/12 C Bp Pack este de 15000 de metrii patrati pe ora, la suprafete practice (adica care nu e o sala goala cu o suprafata mare) este de doar m²/h. Insa daca stai sa te gandesti ca poti sa cureti cu acest aparat 1000 mp in 60 de minute, chiar daca e foarte usor de manevrat, ai ce sa te plimbi in spatele lui ca sa acoperi o asfel de suprafata.

 

VEZI PRETUL UNUI ASTFEL DE MODEL

Karcher BD 38/12 C Bp Pack este dedicat doar firmelor, si si in cazul lor doar celor care au nevoie de o masina de frecat – aspirat foarte mobil, si vor un produs de top.
Un mic video cu acest model la treaba intr-un restaurant:

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!