Gratarul electric Tefal 3 in 1 BG916834

Gratarul electric Tefal 3 in 1 BG916834
5 (100%) 3 vote[s]

Daca vrei sa prepari carnea intr-un mod cat mai sanatos, una din cele mai raspandit mod estr gratarul. Si nu crede ca sunt multa alte tari unde gratarul sa fie atat de popular ca la noi in Romania. Indiferent ce prepari pe el, gratarul nu inseamna numai un mod de preparare al mancarurilor, ci si o relaxare, o bere rece, o vorba cu prietenii.
Daca stai la casa si nu mai ai chef de gratar pe carbune, acum exista gratarul electric Tefal 3 in 1 BG916834, care prepara alimentele la fel de gustoase precum un gratar pe carbune, caci are si o noutate (cel putin pentru mine): dispozitiv de aromatizare.

 

Gratar electric Tefal 3 in 1 BG916834 poate fi folosit in trei moduri diferite:

  1. Gatire la gratar – cel mai simplu mod de a folosi acest gratar. Asta inseamna faptul ca iei capacul jos, pui pe grilaj carnea, ciupercile si ce mai ai de preparat, si deschizi berea ­čÖé
  2. Gatire cu dispozitiv de aromatizare – adica ai un fel de cutiuta in care bagi bocatele mici de lemn, care va fi incalzita alaturi de grilajul gratarului, si va emana mirosul specific de lemn ars sau mai bine zis carbune. Asfel carnea va fi la fel de gustoasa de parca ar fi fost preparat pe un gratar cu lemne.
  3. Gatire prin convectie, cu sau fara dispozitivul mai sus amintit. Adica pui carnea pe gratar, pui si dispozitivul de aromatizare daca vrei, dar pui si capacul imens pe care il are in dotare. Astfel temperatura inalta va fi pastrata in interior, si astfel poti prepara chiar si un pui intreg, si va iesi ca la rotisor. Este un fel de coacere ca la cuptorul electric.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST GRATAR APAR SI AICI

 

Ce mai trebuie sa stiti despre gratarul electric Tefal 3 in 1 BG916834:

– are un consum destul de mare, de 2300W
– termostatul are nu mai putin de 6 trepte de caldura, deci aveti de unde sa alegeti.
– picioarele lungi pot fi montate sau gratarul poate fi folosit si fara electric
– daca il folositi cu capacul pus, aveti un termometru incorporat in capc
– pentru a va usura munca, are si suport pentru capacul

Manualul cu care vine aparatul este in zeci de limbi, printre care si cea Romana, insa in cele cateva pagini destinate noua, pe majoritatea lor vei citi despre cum sa nu te arzi, si cum sa ai grija… Despre folosire, 2-3 randuri si cam atat, si la final te uiti la o multime de poze, prin care ti se arata cum sa montezi, si diferitele moduri de preparare cu ajutorul acestui gratar.

Gratarul electric Tefal 3 in 1 BG916834 pentru mine a venit nu numai cu renumele firmei, ci si cu prepaprarea cu ajutorul dispozitivului de aromatizare, dar si a posibilitatii de a prepara un pui intreg ca la rotisor, prin folosirea capacului si a termometrului.

Astfel poti prepara carnea la tine in curte, fara sa mai faci fum si sa stai sa suflii carbunele pana se aprinde, la temperatura aelasa de tine, cu sau fara aroma de fum ­čÖé

 

VEZI AICI PRETUL UNUI ASTFEL DE GRATAR

 

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!